Siirry Liedon museon uusille verkkosivuille tästä.

Nautelankosken museon sivua ei enää päivitetä.
Koulut, päiväkodit ja kerhot

Koululaiset ja päiväkoti- sekä kerhoryhmät ovat tervetulleita viettämään monipuolista päivää Nautelankosken museossa esimerkiksi muinaistekniikan parissa tai retkeilemällä kosken rannan luontopolulla. Museon näyttelyiden aihepiireihin ja luontoon liittyvään materiaaliin voi etukäteen tutustua Nautelankosken verkkomuseossa.

Tulentekoa

Museon pääsymaksu koulu-, päivähoito- ja kerhoryhmiltä on 1 €/oppilas/lapsi. Opettajilta, ohjaajilta ja avustajilta ei peritä maksua.
Opastusmaksu ryhmille 30 €. Opastetun museokierroksen sisältö ja kesto sovitetaan ryhmäläisten ikää ja muita tarpeita vastaavaksi. Museokierros pienimmille vieraille voi sisältää esimerkiksi satuhetken kotiseutumuseon tuvassa.

Perinteisten museokierrosten lisäksi Nautelankosken museo tekee koululaisille tutuksi kivikauden ihmisen arkipäivän askareita muinaistekniikan avulla.

Muinaistekniikkaa museossa

Tutustutaan kivikauteen ja kivikauden ihmisen elämään sekä näyttelyn avulla että keskustellen. Opastuksen lisäksi voidaan esimerkiksi punoa pajunniininyöriä, ampua jousella tai kokeilla tulen sytyttämistä jousiporalla.

Muinaistekniikkapäivän hinta riippuu opastuksen kestosta ja sisällöstä
alkaen 2 €/oppilas. Lisäksi opastusmaksu 30 € / ryhmä. Kysy eri vaihtoehtoja museosta!

Tiedustelut: puh. 050 535 6212.


© Nautelankoski-säätiö, päivitetty 24.4. 2016